Пловдив, 4-ти километър, "Пазарджишко шосе" 43 | тел.: 0888 760 857 | ozelenitel.eu@gmail.com

Ozelenitel.eu - Озеленяване и поддържане в Пловдив и странатаOzelenitel.eu - Озеленяване Пловдив

Дейности и услуги

Абонаментно поддържане на тревни площи

Абонаментно поддържане на тревни площи

Косене, торене на тревни площи и растителни видове, аериране, оформяне корона на дървета и храсти, зацветяване, окантяване на жив плет, зазимяване и отзимяване на растения,както и грапене на тревни площи.Торене тревни площи за зелена и здрава трева,торене срещу вредители и акари, торене срещу комари и насекоми.

Среща с нас
Косене

Косене

Фирмата разполага с мобилна група и налична техника за зелената грижа в градината. Освен косене и поддръжка на трева, полагане на тревен чим.Тревата за да е здрава и зелена се поддържа с подходящите за сезона торове. Всички други зеленчукови растения или посеви се почистват и за новия сезон отново се засаждат, докато при тревата това не е така.Трябва да се полагат значителни грижи за да е здрава, силна и зелена.

Влез в график
Тревен чим - готова зелена трева

Тревен чим - готова зелена трева

Тревен чим с размери 2.50 x 0.40 m.
Тревния чим е вплетен около неметална мрежа за здравина на рулото. Готов и плътен не позволява проникването на плевели.

Заявка за тревен чим
Настилки и алеи

Настилки и алеи

Изграждане на градински алеи и бордюри.
Оплочване с различни видове подови градински настилки - павета, камък, бордюри. Вертикална планировка на терена .

Посочете Вашите размери и настилки
Хидропосев - Затревяване с машина

Хидропосев - Затревяване с машина

Бързо затревяване с машина, която разпръсква смес от избраното тревно семе, обогатена почва, торове и хумусно лепило. Може, да се добави допълнителен тор за бърз старт на тревата. Предпочитано затревяване в Европа и по света. Пести време от доста дейности от старите методи. Хидропосевно затревяване -За 20 мин. вече терена е готов. Лятото вече е възможно и лесно затревяването с машина.Бърза кълняемост, решение при борбата с мравките, решение при скатове.

Запитване
ТОРЕНЕ тревни площи  есен/зима

ТОРЕНЕ тревни площи есен/зима

Професионална грижа за зелените площи.Тревата на пръв поглед е непретенциозна,/замислете се/ от момента на засаждането й от нея се изисква да е зелена и здрава. През всичките сезони искаме да е зелена, гъста и плътна Поливаме, косим, но трябва и подхранване.....Има добри екологични торове за обогатяване и подхранване почвата за бъде полезна през активния сезон. Торове с 3 месечно разлагане при ниски температури, богати на микроелементи, фулво субстанции,полезни бактерии,хуминови киселини. Бавно и постепенно усвояване на минералите.които осигуряват здравословен растеж и добро състояние на почвата.

Поръчва за торене
Аериране - подмладяване на тревата

Аериране - подмладяване на тревата

Аериране или вертикулиране е дейност, която дава младост на тревата, възстановява здравината и силата на тревното листо и коренче. Чрез метода се премахват отлаганите след всяко косене, тревни стъкчета, които правят тревен филм.Този тревен филм не позволява проникването на кислород, прави зелена тапа и колена започва да загнива. Препоръчва се есен и пролет. Най- силно е действието на торовете след аериране. Интересно : След аериране ще забележете по-малка консумация на вода.

Аериране -заявка
Асфалтиране

Асфалтиране

Асфалтиране на кръпки и малки улици

запитване
Паваж

Паваж

Редене на павета , каменни настилки и улични бордюри

запитване
Улични бордюри

Улични бордюри

Полагане на улични и градински бордюри

запитване