Пловдив, 4-ти километър, "Пазарджишко шосе" 43 | тел.: 0888 760 857 | ozelenitel.eu@gmail.com

Ozelenitel.eu - Озеленяване и поддържане в Пловдив и странатаOzelenitel.eu - Озеленяване Пловдив

Чисти и извозва

Защо да изберете нас.

Защо да изберете нас.

Мобилни: Фирмата разполага с мобилни групи осигуряващи адекватна реакция при изпълнение на необходимите озеленителни дейности на нови или създадени площи. Силата ни: Създаваме нови райски кътчета с абонаментно поддържане след това. Разсадник: На разположение поддържаме логистичен разсадник за адаптация на растителните видове, които въвеждаме в наши обекти- градини, паркове и частни дворове. Екипа : Вече с опит над 25 год в областта.Практиката си казва думата.

С какво сме повече !
Дейности и в градината

Дейности и в градината

Подготовка на терена, доставяне на почва, подравняване,почистване,валиране,оформяне петна за скални кътове /алпинеуми/, оформяне места за пътеки и алеи, засаждане дървета и декоративни растителни видове, оформяне цветни петна със сезонни цветя.Затревяване с тревно семе, тревен чим, както и машинно затревяване. Изграждане на поливна система и капково напояване. Абонаментно поддържане на градини, магазини, заведения, хотели частин дворове, комплекси, между блокови пространства и др. в Пловдив и страната.

Заяви оглед на терен
Разсадник

Разсадник

Фирмата разполага със собствен разсадник в Пловдив за адаптация на растенията, които влагаме в наши обекти. Богато разнообразие на декоративна дървестно-храстова растителност , многогодишни и сезонни растения и цветя. Производител и вносител на тревен чим. Освен растителни видове и тревен чим, извършваме проекта до край. Засаждане,зацветяване, затревяване, зачимяване или трева чрез /ново единствено в Пловдив /Машинно затревяване.

Разсадник
Обезпаразитяване - срещу кърлежи и  насекоми

Обезпаразитяване - срещу кърлежи и насекоми

Торене срещу кърлежи и комари. Популацията на насекомите, налага все повече търсенето на услуга за борба срещу тях. Разполагаме с необходимата техника и на всички наши клиенти предлагаме третиране срещу насекомите.Използваме швейцарски препарат безвреден за хората и домашните любимци

Изпрати запитване
ТОРЕНЕ тревни площи  есен/зима

ТОРЕНЕ тревни площи есен/зима

Професионална грижа за зелените площи.Тревата на пръв поглед е непретенциозна,/замислете се/ от момента на засаждането й от нея се изисква да е зелена и здрава. През всичките сезони искаме да е зелена, гъста и плътна Поливаме, косим, но трябва и подхранване.....Има добри екологични торове за обогатяване и подхранване почвата за бъде полезна през активния сезон.

Заявка за торене
Аериране - подмладяване на тревата

Аериране - подмладяване на тревата

Аериране или вертикулиране е дейност, която дава младост на тревата, възстановява здравината и силата на тревното листо и коренче.

Заяви услуга
Хидропосев - Затревяване с машина

Хидропосев - Затревяване с машина

Затревяване с машина. Под налягане и струя се впръсква смес от тревно семе, обогатена почва, торове и хумусно лепило,тор за бърз старт на тревата , както и тор за подхранване на почвата. Затревяването е възможно през всички сезони /само да няма сняг / Пести се време от доста дейности от старите методи.

Заяви услуга

Имате нужда
от качествено озеленяване?

Ние предлагаме и реализираме идеи чрез богат избор от дървестно-храстова растителност,
многогодишни и сезонни цветя и тревни култури, с които разполагаме,
за постигане на целта и максимална удовлетвореност от клиента.

Озеленяване, затревяване
Озеленяване
и затревяване

Засаждане на дървестно-храстова растителност, цветя, трева и изграждане на големи тревни площи.

Напояване пръсково и капково
Напояване
пръсково и капково

Всички знаем, че освен слънчева светлина и наторяване всички растения имат нужда от вода и редовно напояване.

Поддържане на изградени площи
Поддържане
на изградени площи

Пълно или частично поддържане и грижа за вече изградено озеленяване, градини с цветя и тревни площи.